Onderwijsfunctie (semi-)Overheid

De (Semi-)overheid heeft vaak te maken met het beheren van een grote vastgoedportefeuille. De grote verscheidenheid aan gebouwen zorgt ervoor dat het lastig is om overzicht te houden en de conditie van de gebouwen te waarborgen (onderwijsfunctie).

Toepassing onderwijsfunctie

Buildlinq® Building Safety Manager is bij uitstek geschikt in deze situaties controle en beheersbaarheid te garanderen. De Buildlinq®-app is niet alleen dé verzamelplaats voor alle relevante informatie maar helpt ook bij het dagelijkse beheer van de gebouwen en brengt inzicht in de onderhoudsstatus van de brandpreventie. Door ook het onderhoud van de brandveiligheid onder te brengen in de Buildlinq®-app zorgen wij er voor dat een groot deel van het gebouwenbeheer uit handen wordt genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebouwbeheersysteem

Online en offline registratie systeem

Beheer je contacten

Conform Bouwbesluit 2012 Artikel 1.16

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u uw gebouwbeheer via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app en hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor uw gebouwen en wat de voordelen zijn van het gebruik van een gebouwbeheersysteem.

Wij werken onder andere voor:

BUILDLINQ®-app DEMO