Gebouwbeheersysteem

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u uw gebouwbeheer via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app en hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor uw gebouwen en wat de voordelen zijn van het gebruik van een gebouwbeheersysteem.

Wat houdt een gebouwbeheersysteem in?

Een gebouwbeheersysteem is één centraal systeem om alle aanwezige installaties binnen een gebouw centraal aan te kunnen sturen, te bedienen en te laten samenwerken. Het grootste voordeel van een systeem voor uw gebouwbeheer is de centrale aansturing en uitlezing van data voor de centrale installaties. Binnen een systeem voor gebouwbeheer is het bijvoorbeeld ook mogelijk om informatie af te lezen en kunt u daarnaast installaties tijdelijk in en uit schakelen. Installaties die onderdeel kunnen uitmaken van een gebouwbeheersysteem zijn bijvoorbeeld: brandmeldinstallaties, blusinstallaties en veiligheidssystemen. Een systeem voor gebouwbeheer is de oplossing voor het beheren van uw gebouw.

Voordelen gebouwbeheersysteem

Het hebben van dit systeem heeft voor u als beheerder van het gebouw een aantal voordelen, te weten;

  • Informatie is digitaal op één centraal punt beschikbaar
  • Verstoringen van installaties zijn in één opslag zichtbaar, waardoor het gebouw beheersbaar is voor de beheerder.

Buildlinq®: de applicatie om gebouwen te beheren

Buildinq® is een gebouwbeheersysteem. De Buildlinq®-app zorgt voor een gebouw gebonden logboek waarmee het een gebouw digitaal beheert wordt.. Buildlinq® is de digitale versie van het gebouwgebonden logboek voor het registreren en onderhouden van uw brandwerende voorzieningen. Met de Buildlinq®-app heeft u altijd inzicht in uw brandwerende voorzieningen en brandveiligheid. Het systeem voor gebouwbeheer van Buildinq® bestaat onder andere uit:

  • Online – Offline registratiesysteem voor nieuwbouw, onderhoud en inspecties;
  • Digitaal Logboek gebouw gebonden documenten;
  • Digitaal documenten archief;
  • Gebouwgebonden plattegronden en compartimenteringen;

Volgens het Bouwbesluit 2012 artikel 1.16 Zorgplicht dient u aantoonbaar en adequaat uw gebouw te beheren. Door Buildlinq® te gebruiken als beheersysteem weet u dus de kwaliteit van uw gebouw op een hoog niveau te houden. De Buildlinq®-app is het gebouwbeheersysteem dat zorgt voor één digitaal overzicht voor uw gebouwbeheer.

Vraag de Buildlinq® demo aan!

Meer weten over de Buildlinq® Gebouwbeheer Applicatie en de voordelen ervan? Neem vrijblijvend contact op met Buildlinq® of vraag hier een demo aan van het gebouwbeheersysteem Buildlinq®.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebouwbeheersysteem

Online en offline registratie systeem

Beheer je contacten

Conform Bouwbesluit 2012 Artikel 1.16

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u uw gebouwbeheer via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app en hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor uw gebouwen en wat de voordelen zijn van het gebruik van een gebouwbeheersysteem.

Wij werken onder andere voor

BUILDLINQ®-app DEMO