Voor wie?

Gebouwbeheerders

De Buildlinq® Building Safety Manager app is dé tool om objecten en gebouwen te monitoren. Objecten en gebouwen worden gedurende de exploitatie zwaar op de proef gesteld. Gebruikers en huurders zijn zich vaak niet bewust van de gevolgen wanneer zij veranderingen aan technische installaties en bouwkundige aanpassingen doorvoeren. Buildlinq® Building Safety Manager is bedoeld voor alle gebouwbeheerders, ongeacht het functiegebruik. Onderstaand enkele branches waar naar volle tevredenheid de Buildlinq®-app wordt gebruikt:

  • Zorginstellingen;
  • Hotels;
  • Onderwijsinstellingen;
  • Industrie.

Het kan een uitdaging zijn om de status van alle installaties in een gebouw te monitoren. Daarnaast hebben veel gebouwbeheerders te maken met het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) waarbij zij inzicht nodig hebben in de actuele status van hun installaties. De Buildlinq® Building Safety Manager biedt u het voordeel, dat alle benodigde gegevens, inclusief conditiescores, worden opgeslagen en bijgehouden. Tevens biedt de Buildlinq®-app de mogelijkheid om hiaten te melden en reparatieverzoeken in te dienen.

Gebruiksfuncties

Op dit moment wordt de Buildlinq® Safety Manager succesvol ingezet in verschillende branches. Hierbij is het opvallend dat de gebouwen vaak een zelfde gebruiksbestemming hebben.

De meest voorkomende gebruiksfuncties zijn:

Lees op de desbetreffende pagina’s meer over de gebruiksfuncties in bovenstaande branches of vul uw contactgegevens in om direct een demo aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebouwbeheersysteem

Online en offline registratie systeem

Beheer je contacten

Conform Bouwbesluit 2012 Artikel 1.16

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u uw gebouwbeheer via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app en hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor uw gebouwen en wat de voordelen zijn van het gebruik van een gebouwbeheersysteem.

De volgende bedrijven werken met de Buildlinq App

BUILDLINQ®-app DEMO