Brandpreventie

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u uw gebouwbeheer en brandpreventie via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app en hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor de brandveiligheid van gebouwen.

Wat is brandpreventie?

Brandpreventie bestaat uit alle maatregelen die genomen worden om brand te voorkomen. Om brand te voorkomen kunt u bijvoorbeeld de volgende installatietechnische voorzieningen treffen: het aanschaffen van blusdekens, brandblussers of het installeren van een brandmeldinstallatie.

Gebouwbeheersysteem voor de brandveiligheid

De oplossing voor de brandveiligheid van gebouwen is een gebouwbeheersysteem waarbij op één centraal punt inzicht is in alle installatietechnische voorzieningen die getroffen zijn ten behoeve van de brandveiligheid van een gebouw. Een gebouwbeheersysteem zorgt voor de brandveiligheid van een gebouw door weer te geven waar de brandveiligheid maatregelen zijn getroffen en waar onderhoud noodzakelijk is. Door te kiezen voor Buildlinq® als gebouwbeheersysteem neemt u zichtbaar maatregelen voor de brandpreventie van uw gebouwen.

Buildlinq®: de applicatie

Buildinq® is een gebouwbeheersysteem voor onder andere brandpreventie. De Buildlinq®-app zorgt voor een gebouw gebonden logboek waarmee het een gebouw digitaal beheert wordt en u dus inzicht heeft in de brandveiligheid van uw gebouw. Buildlinq® is de digitale versie van het gebouwgebonden logboek voor het registreren en onderhouden van uw brandwerende voorzieningen. Met de Buildlinq®-app heeft u altijd inzicht in uw brandwerende voorzieningen. Het gebouwbeheersysteem Buildinq® bestaat onder andere uit de volgende functies:

  • Online – Offline registratiesysteem voor nieuwbouw, onderhoud en inspecties;
  • Digitaal Logboek gebouw gebonden documenten;
  • Digitaal documenten archief;
  • Gebouwgebonden plattegronden en compartimenteringen;

Volgens het Bouwbesluit 2012 artikel 1.16 Zorgplicht dient u aantoonbaar en adequaat uw gebouw te beheren. Door Buildlinq® te gebruiken als gebouwbeheersysteem neemt zichtbaar maatregelen op het gebied van brandpreventie. De Buildlinq®-app is het gebouwbeheersysteem dat zorgt voor één digitaal overzicht voor de brandveiligheid van uw gebouw.

Vraag de Buildlinq demo aan!

Meer weten over de Buildlinq® Gebouwbeheer Applicatie? Neem vrijblijvend contact op met Buildlinq® of vraag hier een demo aan van het gebouwbeheersysteem Buildlinq®.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebouwbeheersysteem

Online en offline registratie systeem

Beheer je contacten

Conform Bouwbesluit 2012 Artikel 1.16

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u uw gebouwbeheer via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app en hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor uw gebouwen en wat de voordelen zijn van het gebruik van een gebouwbeheersysteem.

De volgende bedrijven werken met de Buildlinq App

BUILDLINQ®-app DEMO