Brandveiligheid gebouwen

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u de brandveiligheid gebouwen via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app. En hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor de brandpreventie van gebouwen.

Maatregelen voor brandveiligheid gebouwen

Om te zorgen dat uw gebouw brandveilig is kunt u de volgende maatregelen nemen. Ten behoeve van de brandveiligheid van uw gebouw:

  • Organisatorische maatregelen nemen zoals zorgen voor brandveilige apparatuur.
  • Bouwtechnische voorzieningen treffen zoals rookcompartimentering
  • Installatietechnische voorzieningen treffen zoals het installeren van brandmeldinstallaties.
  • Centraal en digitaal gebouwbeheersysteem

Brandveiligheid gebouwen volgens bouwbesluit 2012

Volgens het Bouwbesluit 2012 artikel 1.16 Zorgplicht dient u aantoonbaar en adequaat uw gebouw te beheren. Dit betekent dat u ook de brandveiligheid van uw gebouwen aantoonbaar en adequaat dient te beheren. In de volgende paragraaf staat beschreven; hoe de Buildlinq®-app als gebouwbeheersysteem bijdraagt aan de brandpreventie van gebouwen. Ook volgens de wet- en regelgeving omtrent het bouwbesluit 2012.

Buildlinq®: voor brandveiligheid applicatie

Buildinq® is een gebouwbeheersysteem voor onder andere de brandpreventie gebouwen. De Buildlinq®-app zorgt voor een gebouw gebonden logboek. Daarmee kunt u het gebouw digitaal beheren. En wordt het dus inzichtelijker voor u in de brandpreventie van uw gebouw. Buildlinq® is de digitale versie van het gebouwgebonden logboek. Dit is voor het registreren en onderhouden van uw brandwerende voorzieningen. Met de Buildlinq®-app heeft u altijd inzicht in uw brandwerende voorzieningen. Het gebouwbeheersysteem Buildinq® bestaat onder andere uit de volgende functies. Deze zorgen voor de brandpreventie van gebouwen:

  • Online – Offline registratiesysteem voor nieuwbouw, onderhoud en inspecties;
  • Digitaal Logboek gebouw gebonden documenten;
  • Digitaal documenten archief;
  • Gebouwgebonden plattegronden en compartimenteringen;

 

Vraag de Buildlinq® demo aan!

Meer weten over de Buildlinq® Gebouwbeheer Applicatie? De voordelen voor brandpreventie gebouwen? Neem vrijblijvend contact op met Buildlinq® of vraag hier een demo aan van het gebouwbeheersysteem Buildlinq®. Of vul het contact formulier in en neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebouwbeheersysteem

Online en offline registratie systeem

Beheer je contacten

Conform Bouwbesluit 2012 Artikel 1.16

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u uw gebouwbeheer via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app en hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor uw gebouwen en wat de voordelen zijn van het gebruik van een gebouwbeheersysteem.

Wij werken onder andere voor:

BUILDLINQ®-app DEMO