• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Met de Buildlinq® Building Safety Manager verzorgt u de brandveiligheid gebouwen via een applicatie. Op deze pagina leest u meer over de Buildlinq®-app. En hoe de Buildlinq®-app werkt als gebouwbeheersysteem voor de brandpreventie van gebouwen.

Maatregelen voor brandveiligheid gebouwen

Om te zorgen dat uw gebouw brandveilig is kunt u de volgende maatregelen nemen. Ten behoeve van de brandveiligheid van uw gebouw:

  • Organisatorische maatregelen nemen zoals zorgen voor brandveilige apparatuur.
  • Bouwtechnische voorzieningen treffen zoals rookcompartimentering
  • Installatietechnische voorzieningen treffen zoals het installeren van brandmeldinstallaties.
  • Centraal en digitaal gebouwbeheersysteem

Brandveiligheid gebouwen volgens bouwbesluit 2012

Volgens het Bouwbesluit 2012 artikel 1.16 Zorgplicht dient u aantoonbaar en adequaat uw gebouw te beheren. Dit betekent dat u ook de brandveiligheid van uw gebouwen aantoonbaar en adequaat dient te beheren. In de volgende paragraaf staat beschreven; hoe de Buildlinq®-app als gebouwbeheersysteem bijdraagt aan de brandpreventie van gebouwen. Ook volgens de wet- en regelgeving omtrent het bouwbesluit 2012.

Buildlinq®: voor brandveiligheid applicatie

Buildinq® is een gebouwbeheersysteem voor onder andere de brandpreventie gebouwen. De Buildlinq®-app zorgt voor een gebouw gebonden logboek. Daarmee kunt u het gebouw digitaal beheren. En wordt het dus inzichtelijker voor u in de brandpreventie van uw gebouw. Buildlinq® is de digitale versie van het gebouwgebonden logboek. Dit is voor het registreren en onderhouden van uw brandwerende voorzieningen. Met de Buildlinq®-app heeft u altijd inzicht in uw brandwerende voorzieningen. Het gebouwbeheersysteem Buildinq® bestaat onder andere uit de volgende functies. Deze zorgen voor de brandpreventie van gebouwen:

  • Online – Offline registratiesysteem voor nieuwbouw, onderhoud en inspecties;
  • Digitaal Logboek gebouw gebonden documenten;
  • Digitaal documenten archief;
  • Gebouwgebonden plattegronden en compartimenteringen;

Vraag de Buildlinq® demo aan!  

Meer weten over de Buildlinq® Gebouwbeheer Applicatie? De voordelen voor brandpreventie gebouwen? Neem vrijblijvend contact op met Buildlinq® of vraag hier een demo aan van het gebouwbeheersysteem Buildlinq®. Of vul het contact formulier in en neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebouwbeheersysteem

Online en offline registratie systeem voor nieuwbouw, onderhoud en inspecties

Beheer je contacten

Conform Bouwbesluit 2012 Artikel 1.16

BUILDLINQ®-app DEMO

Wij werken onder andere voor: